Cissi och Selma

Hillevi klänning Norrköping

599 kr 1 199 kr
  • Leveranstid 1-3 arbetsdagar
  • Fraktfritt över 999 kr Sverige.
  • 14 dagars returrätt
  • Antal

  • Storlek

    L

OBSERVERA! Vi har märkt att en del av de viskosklänningar/-toppar vi producerat hösten/vintern 2019 har krympt mer än förväntat under första tvätten, därför har vi valt att tvätta igenom alla viskosplagg. Dessa plagg kommer inte krympa mer, men vi har valt att rabattera dessa då de har krympt olika mycket. Hillevi har krympt mest på längden (ca 5-10 cm), detta kan gör att midjan hamnar lite högre än tidigare på vissa av klänningarna och de kan kännas tajt över bysten. Modellen på bilden bär ett prov som ej stämmer överens med den nya längden. Hillevi är liten i storlek, så vi rekommenderar att gå upp en storlek.

Har du frågor om dessa klänningar så går det bra att maila info@cissiochselma.se eller ringa oss, så hjälper vi till med att hitta rätt plagg för dig.

Hillevi är en elegant och klassisk klänning med lång ärm med liten manschett i ärmslut, skärning under bysten och knytband. Kjolen är vid och har ett fint fall.

Plaggets längd från axeln: ca 110-120 cm

Material: 100% ÖKO-TEX certifierad viskos. ÖKO- TEX märkningen innebär att inga skadliga kemikalier har använts, varken i framställningen av tyget eller i färgerna i trycket.

Tvätt: 30° fintvätt

Produktionsland: Turkiet

REA