Cissi och Selma

Solveig klänning Malmö

599 kr 1 199 kr
  • Leveranstid 1-3 arbetsdagar
  • Fraktfritt över 999 kr Sverige.
  • 14 dagars returrätt
  • Antal

  • Storlek

    XS

OBSERVERA! Vi har märkt att en del av de viskosklänningar/-toppar vi producerat hösten/vintern 2019 har krympt mer än förväntat under första tvätten, därför har vi valt att tvätta igenom alla viskosplagg. Dessa plagg kommer inte krympa mer, men vi har valt att rabattera dessa då de har krympt olika mycket. Solveig har krympt mest på längden (ca 5-10 cm). Modellen på bilden bär ett prov som ej stämmer överens med den nya längden. Efter tvätt är plaggen normala i storleken.

Har du frågor om dessa klänningar så går det bra att maila info@cissiochselma.se eller ringa oss, så hjälper vi till med att hitta rätt plagg för dig.

Solveig är en klassisk skjortklänning i viskos med inspiration hämtad från det skräddade 40-talet. Modellen har insvängd midja och utställd kjol, den tunga viskosen ger klänningen ett fint fall, helknäppning från krage till fållkant. Klänningens detaljer som tillexempel krage med slag och de dolda fickorna i sidan ger klänningen ett välarbetat utseende.

Plaggets längd: ca 97-104 cm

Material: 100% ÖKO-TEX certifierad viskos. ÖKO- TEX märkningen innebär att inga skadliga kemikalier har använts, varken i framställningen av tyget eller i färgerna i trycket.

Tvätt: 30° fintvätt

Produktionsland: Turkiet

REA