Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
  • Snabba leveranser 1-3 dagar
  • 14 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 3000:-
USA
Sigrid kofta Cyan


Recensioner

Vi har fått 4,7 av 5 i betyg baserat på totalt 192 recensioner på Facebook och Google som vi är så tacksamma för då vi ständigt jobbar med att bli bättre!

Karin

Underbara klänningar i fantastiska mönster! Det svåra är att välja, jag vill ha så många! 😉 Även om de kan tyckas lite dyra så är de värda priset: bra kvalitet, ekologiskt material och tillverkade på bra villkor. Snabba svar om man vill veta mer om vad som matchar eller har fråga om storlek osv. Älskar också livesändningarna när man får se nya modeller och mönster!

Elena

Älskar de kläder Cissi & Selma har. Vårda dem ömt och du har kläder för många årtionden framåt som sitter bra på din kropp. Men också deras andra märken såsom bl.a. Esther & Inez och Du Milde är hållbara kläder som sitter som en smäck. Kan verkligen rekommenderas då deras kläder är hållbara, har bra formpassning och alltid lika trevlig personal och servicen är utmärkt. Har en samling och är supernöjd med alla kläder jag köpt från Cissi & Selma.

Pia

Hos Cissi och Selma hittar man fantastiska härligt färgglada kläder. Jag får alltid komplimanger och glada leenden när jag bär deras kläder. Trevlig personal i butiken dessutom.

Följ oss på Instagram

Vi gillar färgglatt mode, retro och klänningar!

Butiken Cissi och Selma på Söder i Stockholm har funnits sen 2007. 2013 lanserade vi vår första egna kollektion med fokus på färgglada klänningar producerade i Europa. Förutom vårt egna märke säljer vi handplockade kläder, smycken och skor från både oetablerade designers och lite större märken.
Vi gillar färgglatt mode, retro, 50-70-talet, unika designplagg och klänningar, klänningar och ännu fler klänningar!