Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
  • Snabba leveranser 1-3 dagar
  • 14 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 3000:-
USA

Om oss

Butiker
Vår butik i Stockholm ligger på Bondegatan 12 i det mysiga området SoFo på Södermalm. Cissi och Selmas nyöppnade butik i Uppsala hittar du centralt på Kungsängsgatan 13. 

Öppettider
Vardagar 11:30-18:00 
Lördag 11:00-17:00 
Söndag 12:00-16:00 

SoFo-night
Sista torsdagen varje månad är det SoFo-night i vårt områden, då har vi kvällsöppet till 21:00 tillsammans med flera andra butiker. Ofta bjuder vi på vin, tilltugg och ibland har vi livemusik. 

I butiken hittar du vårt eget märke Cissi och Selma men också noga utvalda kläder, skor och accessoarer från andra varumärken. Oavsett trender så hittar du alltid mycket färg och mönster hos oss. Vi vill att man ska bli glad av att komma in till oss och att du ska få den bästa servicen för att hitta plagg du kommer trivas i säsong efter säsong.

Vår webshop
Alla våra ordrar plockas ihop på vårt lager bakom butiken på Bondegatan 12. Vi skickar varje dag med DHL och Postnord och du har din beställning inom 1-3 arbetsdagar.

Vid högsäsong, då vi släpper nya kollektioner eller vid REA, kan det ibland ta någon extra dag för oss att plocka ihop din order. Vi hoppas du har överseende.

Vi arbetar hårt för att alla plagg som finns i butiken ska komma upp på webshoppen. Har du sett något i butiken som du inte hittar i webshoppen, tveka inte att kontakt oss så hjälper vi dig. Vi hjälper också gärna till med storlekar eller modeller. Maila oss på info@cissiochselma.se eller ring till oss i butiken på 08-6443512.

Cissi och Selma Recycle på Facebook
2019 startade vi Cissi och Selma Recycle, en grupp på Facebook där man kan köpa och sälja sina begagnade Cissi och Selma-plagg. Sidan är mycket populär och det är ett högt andrahandsvärde på våra kläder vilket vi tycker är roligt. Låt någon annan glädjas av dina Cissi och Selma plagg som du inte använder längre: Gå med i gruppen här!
Historia

Cissi och Selmas första kollektion lanserades 2013. Vår vision har alltid varit att man ska våga klä sig mer i färg och inte vara rädd för att synas. Vi hämtar inspiration från 50-, 60- och 70-talet och vi vill att man ska bli glad av våra kläder.

På Cissi och Selma strävar vi efter ett hållbart mode. Vi designar i Stockholm och syr upp våra kläder i Rumänien och Turkiet. Vi har god kontakt med våra fabriker och ser till att sömmerskorna arbetar under schyssta villkor. Vi besöker våra fabriker årligen.

Vår design är tidlös vilket gör att våra plagg håller säsong efter säsong och vi väljer alltid ekologiska tyger i största möjliga mån. Vi började med klänningar, och det utgör fortfarande största delen av vår kollektion, men vi designar också toppar, kjolar, kappor och byxor. Våra kläder finns i storlek XS-XXL. Vi vill att alla ska kunna hitta en modell att trivas i oavsett storlek och kroppsform.

Cissi och Selma finns, förutom hos oss, i ett 20-tal butiker runt om i Sverige och ytterligare ett 70-tal runtom i världen. Här hittar du alla våra återförsäljare.

 

"2007 startade jag företaget Cissi och Selma. Selma var då bebis och jag ägnade min mammaledighet till att gå gata upp och gata ner på Södermalm i Stockholm för att hitta den rätta butikslokalen. Min vision har hela tiden varit att folk ska våga klä sig mer i färg och min kärlek till klänningar är fortfarande lika stark efter alla år. Jag har alltid älskat 50-, 60- och 70-talet och det är där jag hämtar inspiration både i den egna designern och i urvalet av det som säljs i butiken. Nu är Selma 15 år och butiken har hunnit flytta flera gånger, men alltid på en ny adress på Bondegatan i det mysiga SoFo-området.

Miljö och hållbarhetsfrågor är viktiga för mig och i alla val vi gör så tänker vi på vår miljö. Vi vill att våra kläder ska leva länge, både i designen och att kvalitén ska vara bra. Läs mer om hållbarhet på vår hållbarhetssida."

- Cissi Centerwall

Följ oss på Instagram

Vi gillar färgglatt mode, retro och klänningar!

Butiken Cissi och Selma på Söder i Stockholm har funnits sen 2007. 2013 lanserade vi vår första egna kollektion med fokus på färgglada klänningar producerade i Europa. Förutom vårt egna märke säljer vi handplockade kläder, smycken och skor från både oetablerade designers och lite större märken.
Vi gillar färgglatt mode, retro, 50-70-talet, unika designplagg och klänningar, klänningar och ännu fler klänningar!