Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
  • Snabba leveranser 1-3 dagar
  • 14 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 3000:-
USA

Om kundklubben

Hur fungera bonussystemet?
Din första bonuscheck får du den perioden när du har handlat för 2500 kr eller mer. Du samlar 8% i bonus på allt du handlar.

När får jag min bonus?
Vi skickar ut checkarna i april och oktober. 

Hur länge är värdechecken giltig?
Den är giltig i 6 månader.

Vad kan jag handla med min bonus?
Bonusen gäller på alla varor. Bonuschecken är giltig både i webshopen och i butiken på Bondegatan 12.

Hur vet jag vilken bonus jag har?
I bonusmailet som vi skickar ut två gånger per år kan du se ditt bonusbelopp. Du ser även beloppet i webshopskassan när du lägger till en produkt. Kom ihåg att du måste vara inloggad.

Skrämavbild webshop bonus

Hur gör jag om jag har problem att logga in?
Testa att klicka på Glömt lösenord/Aktivera konto på sidan Logga in och skriv in din e-postadress. Du ska då få ett mail för att uppdatera ditt lösenord (kolla även skräpposten). Följ instruktionerna i mailet. Observera att det är viktigt att du alltid använder samma mailadress. Skulle det inte fungera så går du in på sidan Bli Stammis och fyll i din e-postadress under Skapa konto. Se om du får ett mail för att aktivera ditt konto (kolla även skräpposten). Skulle inte det fungera mailar du oss på info@cissiochselma.se så hjälper vi dig!


Kan jag dela upp bonusen på flera köp?
Om summan på ditt köp är mindre än din bonuscheck så sparas resterande belopp. (Detta gäller ej i butiken på Bondegatan, där måste du utnyttja hela bonuscheckens belopp.)

Bonus mindre summa

Hur använder jag min bonuscheck?
För att använda din bonus måste du vara inloggad på webshopen. Du kommer se bonusen när du kommer till kassan. Du kan även välja att inte använda din bonuscheck genom att kryssa ur rutan till höger (se nedan). Bonuschecken går även att använda i butiken på Bondegatan. Säg till i kassan så löser vi det.

Skärmavbild på webbkassa bonus

Om du har några frågor kontakta oss på info@cissiochselma.se

Följ oss på Instagram

Vi gillar färgglatt mode, retro och klänningar!

Butiken Cissi och Selma på Söder i Stockholm har funnits sen 2007. 2013 lanserade vi vår första egna kollektion med fokus på färgglada klänningar producerade i Europa. Förutom vårt egna märke säljer vi handplockade kläder, smycken och skor från både oetablerade designers och lite större märken.
Vi gillar färgglatt mode, retro, 50-70-talet, unika designplagg och klänningar, klänningar och ännu fler klänningar!